Trollen: verschil tussen versies

Uit Hengelsport Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Nieuwe pagina aangemaakt met ']]Trollen]] is een manier van vissen op roofvis. Bij deze manier van vissen wordt een hengel in de hand gehouden of in een hengelsteun gezet op een boot terwij…')
 
k
 
Regel 1: Regel 1:
]]Trollen]] is een manier van vissen op [[roofvis]]. Bij deze manier van vissen wordt een [[hengel]] in de hand gehouden of in een hengelsteun gezet op een boot terwijl de boot vaart. Op deze manier kan men zonder al te veel inspannen een groot water bevissen. Door de beweging van de boot krijgt het [[aas]] een [[attractie]] op de vis.
+
[[Trollen]] is een manier van vissen op [[roofvis]]. Bij deze manier van vissen wordt een [[hengel]] in de hand gehouden of in een hengelsteun gezet op een boot terwijl de boot vaart. Op deze manier kan men zonder al te veel inspannen een groot water bevissen. Door de beweging van de boot krijgt het [[aas]] een [[attractie]] op de vis.

Huidige versie van 7 feb 2010 om 04:03

Trollen is een manier van vissen op roofvis. Bij deze manier van vissen wordt een hengel in de hand gehouden of in een hengelsteun gezet op een boot terwijl de boot vaart. Op deze manier kan men zonder al te veel inspannen een groot water bevissen. Door de beweging van de boot krijgt het aas een attractie op de vis.